Резултати

еНаука >  Резултати >  Qualitative properties of traditionally produced dry fermented sausages from meat of the autochthonous Mangalitsa pig breed
Назив: Qualitative properties of traditionally produced dry fermented sausages from meat of the autochthonous Mangalitsa pig breed
Аутори: Parunović, Nenad  ; Savić, Radomir  ; Radović, Čedomir  
Година: 2019
Публикација: Earth and Environmental Science
Издавач: IOP Publishing
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 333 br. 1 str. 012035-012035
DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012035
WoS-ID: 000509758800035
Scopus-ID: 2-s2.0-85074629916
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/645
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4977
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439600
Пројекат: Primena različitih odgajivačko-selekcijskih i biotehnoloških metoda u cilju oplemenjivanja svinja (RS-31081)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

2
SCOPUSTM
1
OpenCitations
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца