Резултати

еНаука >  Резултати >  Challenging the difference between white and brown Agaricus bisporus mushrooms: Science behind consumers choice
Назив: Challenging the difference between white and brown Agaricus bisporus mushrooms: Science behind consumers choice
Аутори: Vunduk, Jovana  ; Đekić, Ilija  ; Petrović, Predrag  ; Tomasević, Igor  ; Kozarski, Maja  ; Despotović, Sasa  ; Nikšić, Miomir ; Klaus, Anita  
Година: 2018
Публикација: British Food Journal
ISSN: 0007-070X British Food Journal Претражи идентификатор
Издавач: Emerald Group Publishing Ltd, Bingley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 120 br. 6 str. 1381-1394
DOI: 10.1108/BFJ-10-2017-0550
WoS-ID: 000437300500016
Scopus-ID: 2-s2.0-85048115330
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4774
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3862
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/616
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439710
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

10
SCOPUSTM
7
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.