Резултати

еНаука >  Резултати >  Fatty acid profiles, chemical content and sensory properties of traditional fermented dry kulen sausages
Назив: Fatty acid profiles, chemical content and sensory properties of traditional fermented dry kulen sausages
Аутори: Parunović, Nenad  ; Petrović, Milica  ; Matekalo-Sverak, Vesna F. ; Radojković, Dragan D.  ; Radović, Čedomir  
Година: 2014
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 38 br. 5 str. 2061-2068
DOI: 10.1111/jfpp.12184
WoS-ID: 000342771600002
Scopus-ID: 2-s2.0-84927578991
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/428
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3433
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439859
Пројекат: Primena različitih odgajivačko-selekcijskih i biotehnoloških metoda u cilju oplemenjivanja svinja (RS-31081)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

7
SCOPUSTM
7
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.