Резултати
еНаука >
Резултати >
Fatty acid profiles, chemical content and sensory properties of traditional fermented dry kulen sausages
Назив: | Fatty acid profiles, chemical content and sensory properties of traditional fermented dry kulen sausages | Аутори: | Parunović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892![]() ![]() |
Издавач: | Wiley, Hoboken | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 38 br. 5 str. 2061-2068 | DOI: | 10.1111/jfpp.12184 | WoS-ID: | 000342771600002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84927578991 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/428 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3433 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439859 |
Пројекат: | Primena različitih odgajivačko-selekcijskih i biotehnoloških metoda u cilju oplemenjivanja svinja (RS-31081) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.