Резултати

еНаука >  Резултати >  Use of linseed oil in improving the quality of chicken frankfurters
Назив: Use of linseed oil in improving the quality of chicken frankfurters
Аутори: Stajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola  ; Tomašević, Igor B.  ; Djekic, Ilija  ; Ivanović, Nikola  ; Živković, Dušan  
Година: 2018
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 2 str. e13529-e13529
DOI: 10.1111/jfpp.13529
WoS-ID: 000424261300100
Scopus-ID: 2-s2.0-85033211869
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/547
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439862
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4757
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

12
SCOPUSTM
8
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.