Резултати
Назив: | Use of linseed oil in improving the quality of chicken frankfurters | Аутори: | Stajić, Slaviša ; Stanišić, Nikola ; Tomašević, Igor B. ; Djekic, Ilija ; Ivanović, Nikola ; Živković, Dušan | Година: | 2018 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор | Издавач: | Wiley, Hoboken | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 42 br. 2 str. e13529-e13529 | DOI: | 10.1111/jfpp.13529 | WoS-ID: | 000424261300100 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85033211869 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/547 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439862 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4757 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.