Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj lecitina iz uljane repice na održivost krem proizvoda
Назив: Uticaj lecitina iz uljane repice na održivost krem proizvoda
The impact of rapeseed lecithin on the shelf life of confectionery cream product
Аутори: Petrović, Jovana  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Nikolovski, Zoran; Tomović, Vladimir  ; Sakač, Marijana  ; Zarić, Danica  
Година: 2016
Публикација: Zbornik radova, 57. Savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 19-24. jun 2016.
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-061-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 179-185
VBS COBISS: 326620935
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/441210
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.