Резултати

еНаука >  Резултати >  Fizičke i senzorske karakteristike funkcionalnih prehrambenih namaza na bazi celuloznih hidrokoloida i brašna pogače uljane tikve
Назив: Fizičke i senzorske karakteristike funkcionalnih prehrambenih namaza na bazi celuloznih hidrokoloida i brašna pogače uljane tikve
Physical and sensory characteristics of functional food spreads based on cellulose hydrocolloids and flour of pumpkin seed cake
Аутори: Nikolić, Ivana  
Ментор: Dokić, Ljubica  
Остала ауторства: Pajin, Biljana  ; Dokić, Ljubica  ; Tomović, Vladimir  ; Rakić, Dušan  ; Krstonošić, Veljko  
Година: 2015
Издавач: Novi Sad: Autorski reprint
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Докторска дисертација
Колација: str. 1-131
URI: http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija144480880182242.pdf?controlNumber=(BISIS)95367&fileName=144480880182242.pdf&id=4437&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=95367&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije143626948246228.pdf?controlNumber=(BISIS)95367&fileName=143626948246228.pdf&id=3919&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/1806
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/442618
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца