Резултати

еНаука >  Резултати >  Termalna svojstva proteina mesa u procesu osmotske dehidratacije u melasi šećerne repe
Назив: Termalna svojstva proteina mesa u procesu osmotske dehidratacije u melasi šećerne repe
Thermal Properties of Meat Proteins in the Process of Osmotic Dehydration in Sugar Beet Molasses
Аутори: Ostojić, Sanja
Ментор: Lević, Ljubinko; Simonović, Branislav
Остала ауторства: Džinić, Natalija; Lević, Ljubinko; Simonović, Branislav; Pavkov, Ivan
Година: 2015
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/1803
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija145034761627513.pdf?controlNumber=(BISIS)95787&fileName=145034761627513.pdf&id=4761&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=95787&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije144499019946024.pdf?controlNumber=(BISIS)95787&fileName=144499019946024.pdf&id=4449&source=NaRDuS&language=sr
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/442630
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца