Резултати

еНаука >  Резултати >  Iskorišćenje tropa borovnice i maline u formulaciji bezglutenskog keksa sa dodatom vrednošću
Назив: Iskorišćenje tropa borovnice i maline u formulaciji bezglutenskog keksa sa dodatom vrednošću
Остали називи: Valorisation of blueberry and raspberry pomace through the formulation of value-added gluten-free cookie
Аутори: Šarić, Bojana  
Ментор: Đilas, Sonja ; Mandić, Anamarija  
Остала ауторства: Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Đilas, Sonja ; Mandić, Anamarija  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Ikonić, Bojana  
Година: 2016
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/6985
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija147003646054158.pdf?controlNumber=(BISIS)101632&fileName=147003646054158.pdf&id=6645&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=101632&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije147003647362274.pdf?controlNumber=(BISIS)101632&fileName=147003647362274.pdf&id=6646&source=NaRDuS&language=sr
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/442681
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца