Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization and antimicrobial activity of bacteriocin 217 produced by natural isolate Lactobacillus paracasei subsp paracasei BGBUK2-16
Назив: Characterization and antimicrobial activity of bacteriocin 217 produced by natural isolate Lactobacillus paracasei subsp paracasei BGBUK2-16
Аутори: Lozo, J  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Strahinić, I  ; Topisirović, Ljubiša
Година: 2004
Публикација: Journal of Food Protection
ISSN: 0362-028X Journal of Food Protection Претражи идентификатор
Издавач: Int Assoc Food Protection, Des Moines
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 67 br. 12 str. 2727-2734
DOI: 10.4315/0362-028X-67.12.2727
WoS-ID: 000225673100016
Scopus-ID: 2-s2.0-10344238059
PMID: 15633678
URI: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/201
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/694
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/442928
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3761
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

61
SCOPUSTM
19
PubMed CentralTM
48
OpenCitations
59
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.