Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Characterization and antimicrobial activity of bacteriocin 217 produced by natural isolate Lactobacillus paracasei subsp paracasei BGBUK2-16
Naziv: Characterization and antimicrobial activity of bacteriocin 217 produced by natural isolate Lactobacillus paracasei subsp paracasei BGBUK2-16
Autori: Lozo, J  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Strahinić, I  ; Topisirović, Ljubiša
Godina: 2004
Publikacija: Journal of Food Protection
ISSN: 0362-028X Journal of Food Protection Pretraži identifikator
Izdavač: Int Assoc Food Protection, Des Moines
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 67 br. 12 str. 2727-2734
DOI: 10.4315/0362-028X-67.12.2727
WoS-ID: 000225673100016
Scopus-ID: 2-s2.0-10344238059
PMID: 15633678
URI: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/201
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/694
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/442928
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3761
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

61
SCOPUSTM
19
PubMed CentralTM
48
OpenCitations
59
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.