Резултати

еНаука >  Резултати >  Modification of the rheological properties of substandard quality wheat dough with different doses of selected enzymes
Назив: Modification of the rheological properties of substandard quality wheat dough with different doses of selected enzymes
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Ikonić, Bojana  ; Bodroža-Solarov, Marija  
Година: 2014
Публикација: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 41 br. 2 str. 93-102
DOI: 10.5937/ffr1402093s
VBS COBISS: 331453703
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/331453703#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/443143
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.