Резултати
еНаука >
Резултати >
Incorporation of essential oils into biopolymer films based on pumpkin oil cake in order to improve their antioxidant activity
Назив: | Incorporation of essential oils into biopolymer films based on pumpkin oil cake in order to improve their antioxidant activity | Аутори: | Bulut, Sandra ; Popović, Senka ; Hromiš, Nevena ; Šuput, Danijela ; Lazić, Vera ; Malbaša, Radomir ; Vitas, Jasmina | Година: | 2019 | Публикација: | Journal on Processing and Energy in Agriculture | ISSN: | 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad: National Society of Processing and Energy in Agriculture | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 23 br. 4 str. 162-166 | DOI: | 10.5937/jpea1904162b | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/443157 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.