Резултати

еНаука >  Резултати >  Incorporation of essential oils into biopolymer films based on pumpkin oil cake in order to improve their antioxidant activity
Назив: Incorporation of essential oils into biopolymer films based on pumpkin oil cake in order to improve their antioxidant activity
Аутори: Bulut, Sandra  ; Popović, Senka  ; Hromiš, Nevena  ; Šuput, Danijela  ; Lazić, Vera ; Malbaša, Radomir  ; Vitas, Jasmina  
Година: 2019
Публикација: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: National Society of Processing and Energy in Agriculture
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 23 br. 4 str. 162-166
DOI: 10.5937/jpea1904162b
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/443157
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.