Резултати

еНаука >  Резултати >  Rheological and textural characterization of kombucha fermented milk products manufacturing by transglutaminase addition
Назив: Rheological and textural characterization of kombucha fermented milk products manufacturing by transglutaminase addition
Аутори: Iličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; B. Pejić; M. Ranogajec; Kanurić-Duraković, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Hrnjez, Dajana  
Година: 2014
Публикација: Abstract Book, 2nd International Congress on Food Technology, November 5-7 2014, Kusadasi/Turkey,
Издавач: The Association of Food Technology, Turkey
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 307-307
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/443882
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.