Резултати
еНаука >
Резултати >
Rheological and textural characterization of kombucha fermented milk products manufacturing by transglutaminase addition
Назив: | Rheological and textural characterization of kombucha fermented milk products manufacturing by transglutaminase addition | Аутори: | Iličić, Mirela ; Milanović, Spasenija ; B. Pejić; M. Ranogajec; Kanurić-Duraković, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Hrnjez, Dajana | Година: | 2014 | Публикација: | Abstract Book, 2nd International Congress on Food Technology, November 5-7 2014, Kusadasi/Turkey, | Издавач: | The Association of Food Technology, Turkey | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 307-307 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/443882 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.