Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory evaluation and consumers´ acceptance of raw sausages from chicken and pork
Назив: Sensory evaluation and consumers´ acceptance of raw sausages from chicken and pork
Аутори: Ristic M; Troeger K; Đinović-Stojanović, Jasna G.  ; Knezevic N; Damnjanovic M
Година: 2018
Публикација: 15th European Poultry Conference, Conference Proceedings
Издавач: Croatian Branch of the World’s Poultry Science Association under the hospice of the World’s Poultry Science Journal, Dubrovnik, Croatia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-90-829157-0-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 598-598
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/444390
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.