Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of consumers expectation on the sensory acceptance of traditional meat products
Назив: Influence of consumers expectation on the sensory acceptance of traditional meat products
Аутори: Ristic M; Troeger K; Đinović-Stojanović, Jasna G.  ; Knezevic N; Vukasovic I
Година: 2018
Публикација: 4th International Congress “Food Technology Quality and Safety”, Proceedings
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/444434
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.