Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of natamycin (food additive in cheese production) by liquid chromatography-electrospray tandem mass spectrometry
Назив: Determination of natamycin (food additive in cheese production) by liquid chromatography-electrospray tandem mass spectrometry
Аутори: Radičević, Tatjana  ; Janković, Saša  ; Stefanovic, S; Nikolić, Dragica  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Spiric, D; Tankovic, S
Година: 2019
Публикација: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 333 br. 1 str. 012096-012096
DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012096
WoS-ID: 000509758800096
Scopus-ID: 2-s2.0-85074638083
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/446338
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

4
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.