Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of natamycin (food additive in cheese production) by liquid chromatography-electrospray tandem mass spectrometry
Назив: | Determination of natamycin (food additive in cheese production) by liquid chromatography-electrospray tandem mass spectrometry | Аутори: | Radičević, Tatjana ; Janković, Saša ; Stefanovic, S; Nikolić, Dragica ; Đinović-Stojanović, Jasna ; Spiric, D; Tankovic, S | Година: | 2019 | Публикација: | IOP Conference Series: Earth and Environmental Science | ISSN: | 1755-1307 Претражи идентификатор | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 333 br. 1 str. 012096-012096 | DOI: | 10.1088/1755-1315/333/1/012096 | WoS-ID: | 000509758800096 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85074638083 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/446338 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.