Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of whey protein concentrates and ultrasound treatment on characteristics of set-style yogurt made from goats milk
Назив: The influence of whey protein concentrates and ultrasound treatment on characteristics of set-style yogurt made from goats milk
Аутори: Vučić, Tanja  ; Jovanović, Snežana  ; Nišavić Milutin; Zdravković Igor; Ognjen Maćej
Година: 2012
Публикација: 6th Central European Congress on Food
Издавач: Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 351-351
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/446684
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.