Резултати
еНаука >
Резултати >
Quality properties of some Croatian and Serbian wheat cultivars in relation to gluten proteins

Назив ![]() | Quality properties of some Croatian and Serbian wheat cultivars in relation to gluten proteins | Аутори: | Horvat, Daniela; Đukić, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Proceedings of 6th International Congress FLOUR-BREAD 2011 - 8th Croatian Congress of Cereal Technol | Издавач: | Faculty of Food Technology Osijek, University of Osijek | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 505-510 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84991042663 | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1047 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/447010 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.