Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality properties of some Croatian and Serbian wheat cultivars in relation to gluten proteins
Назив Quality properties of some Croatian and Serbian wheat cultivars in relation to gluten proteins
Аутори: Horvat, Daniela; Đukić, Nevena  ; Dvojković, K.; Simić, Gordana; Torbica, Aleksandra  ; Živančev, Dragan  
Година: 2011
Публикација: Proceedings of 6th International Congress FLOUR-BREAD 2011 - 8th Croatian Congress of Cereal Technol
Издавач: Faculty of Food Technology Osijek, University of Osijek
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 505-510
Scopus-ID: 2-s2.0-84991042663
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1047
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/447010
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.