Резултати
еНаука >
Резултати >
Quality properties of some Croatian and Serbian wheat cultivars in relation to gluten proteins
Назив : | Quality properties of some Croatian and Serbian wheat cultivars in relation to gluten proteins | Аутори: | Horvat, Daniela; Đukić, Nevena ; Dvojković, Krešimir; Šimić, Gordana; Torbica, Aleksandra ; Živančev, Dragan | Година: | 2012 | Публикација: | 6th International Congress \\'FLOUR BREAD 11\\' | ISSN : | 1848-2562 Претражи идентификатор | Издавач: | FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY OSIJEK UNIVERSITY OF OSIJEK, CROATIA | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 505-510 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/447011 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.