Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality properties of some Croatian and Serbian wheat cultivars in relation to gluten proteins
Назив Quality properties of some Croatian and Serbian wheat cultivars in relation to gluten proteins
Аутори: Horvat, Daniela; Đukić, Nevena  ; Dvojković, Krešimir; Šimić, Gordana; Torbica, Aleksandra  ; Živančev, Dragan  
Година: 2012
Публикација: 6th International Congress \\'FLOUR BREAD 11\\'
ISSN 1848-2562 Претражи идентификатор
Издавач: FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY OSIJEK UNIVERSITY OF OSIJEK, CROATIA
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 505-510
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/447011
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.