Резултати
Назив: | Effect of citric acid addition on antioxidant properties of blackberry syrup | Аутори: | Kalušević, Ana ; Paunović, Dragana ; Salević, Ana S. ; Rajić J; Đinović D; Petrović, Tanja ; Nedović, Viktor | Година: | 2016 | Публикација: | Proceedings of 3th International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, Novi Sad, Serbia | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 101-105 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/447967 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.