Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of citric acid addition on antioxidant properties of blackberry syrup
Назив: Effect of citric acid addition on antioxidant properties of blackberry syrup
Аутори: Kalušević, Ana ; Paunović, Dragana  ; Salević, Ana S.  ; Rajić J; Đinović D; Petrović, Tanja  ; Nedović, Viktor  
Година: 2016
Публикација: Proceedings of 3th International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, Novi Sad, Serbia
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 101-105
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/447967
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.