Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of linseed enriched diet on omega-3 fatty acids content in pig meat. Monograph - Modern trends in meat production – Intramuscular fat and histological structure of meat
Naziv: Effect of linseed enriched diet on omega-3 fatty acids content in pig meat. Monograph - Modern trends in meat production – Intramuscular fat and histological structure of meat
Autori: Okanović, Đorđe  ; Ilić, Nebojša  ; Palić, Dragan  ; Zekić, Vladislav  
Godina: 2010
Publikacija: Monograph ’ Intramuscular fat and histological structure of meat’
Izdavač: Proceedings of Polish Society of Food Technologists-Malopolska Branch, Poland
Tip rezultata: Poglavlje u monografiji
ISBN: 978-83-929686-2-7 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 47-56
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/448835
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.