Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterization of black soybean coat as potential functional food ingredient for the soluble and insoluble phenolic compounds
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Characterization of black soybean coat as potential functional food ingredient for the soluble and insoluble phenolic compounds | Аутори: | Žilić, Slađana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | 4th North and East European Congress on Food (NEEFood) | Издавач: | Kaunas, Lithuania | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 92-92 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449580 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.