Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of black soybean coat as potential functional food ingredient for the soluble and insoluble phenolic compounds
Назив: Characterization of black soybean coat as potential functional food ingredient for the soluble and insoluble phenolic compounds
Аутори: Žilić, Slađana M.  ; Kalušević, Ana M. ; Nedović, Viktor A.  ; Maksimović, Vuk M.  ; Perić, Vesna A.  
Година: 2017
Публикација: 4th North and East European Congress on Food (NEEFood)
Издавач: Kaunas, Lithuania
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 92-92
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449580
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.