Резултати

еНаука >  Резултати >  Possibility of Alternaria toxins reduction by extrusion processing of whole wheat flour
Назив: Possibility of Alternaria toxins reduction by extrusion processing of whole wheat flour
Аутори: Janić Hajnal, Elizabet  ; Čolović, Radmilo ; Pezo, Lato  ; Orčić, Dejan  ; Vukmirović, Đuro ; Mastilović, Jasna  
Година: 2016
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 213 str. 784-790
DOI: 10.1016/j.foodchem.2016.07.019
WoS-ID: 000380289900101
Scopus-ID: 2-s2.0-84978153203
PMID: 27451248
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=103473&source=eNauka&language=en
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/450
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449770
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/7
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

28
SCOPUSTM
11
PubMed CentralTM
24
OpenCitations
25
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.