Резултати
еНаука >
Резултати >
Possibility of Alternaria toxins reduction by extrusion processing of whole wheat flour
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Possibility of Alternaria toxins reduction by extrusion processing of whole wheat flour | Аутори: | Janić Hajnal, Elizabet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 213 str. 784-790 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2016.07.019 | WoS-ID: | 000380289900101 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84978153203 | PMID: | 27451248 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=103473&source=eNauka&language=en https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/450 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449770 http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/7 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/pubmed.png)
PubMed CentralTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.