Резултати

еНаука >  Резултати >  The optimisation of traditional fermentation process of white cabbage (in relation to biogenic amines and polyamines content and microbiological profile)
Назив: The optimisation of traditional fermentation process of white cabbage (in relation to biogenic amines and polyamines content and microbiological profile)
Остали називи: -
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Peulić, Tatjana  ; Šarić, Ljubiša  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  
Година: 2015
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 168 str. 471-477
DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.07.068
WoS-ID: 000343612800063
Scopus-ID: 2-s2.0-84907342615
PMID: 25172737
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449866
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/442
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/13
Пројекат: Развој и примена нових и традиционалних технологија у производњи конкурентних прехрамбених производа са додатом вредношћу за европско и светско тржиште - Створимо богатство из богатства Србије
Осмотска дехидратација хране - енергетски и еколошки аспекти одрживе производње
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

28
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
18
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.