Резултати
еНаука >
Резултати >
Biogenic amines content in traditional dry fermented sausage Petrovská klobása as possible indicator of good manufacturing practice
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Biogenic amines content in traditional dry fermented sausage Petrovská klobása as possible indicator of good manufacturing practice | Аутори: | Tasić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Food Control | ISSN: | 0956-7135![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 23 br. 1 str. 107-112 | DOI: | 10.1016/j.foodcont.2011.06.019 | WoS-ID: | 000296111900017 | Scopus-ID: | 2-s2.0-80052293275 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11912 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449907 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.