Резултати
еНаука >
Резултати >
A simple and rapid method for histamine determination in fermented sausages by mediated chronopotentiometry
Назив: | A simple and rapid method for histamine determination in fermented sausages by mediated chronopotentiometry | Аутори: | Stojanović, Zorica ; Švarc-Gajić, Jaroslava | Година: | 2011 | Публикација: | Food Control | ISSN: | 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 22 br. 12 str. 2013-2019 | DOI: | 10.1016/j.foodcont.2011.05.022 | WoS-ID: | 000294098400033 | Scopus-ID: | 2-s2.0-79960130257 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/13315 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449918 |
Пројекат: | Ministry of Science and Technological Development of Republic of Serbia[31014] | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
21
SCOPUSTM
SCOPUSTM
17
OpenCitations
OpenCitations
19
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.