Резултати

еНаука >  Резултати >  A simple and rapid method for histamine determination in fermented sausages by mediated chronopotentiometry
Назив: A simple and rapid method for histamine determination in fermented sausages by mediated chronopotentiometry
Аутори: Stojanović, Zorica  ; Švarc-Gajić, Jaroslava  
Година: 2011
Публикација: Food Control
ISSN: 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 22 br. 12 str. 2013-2019
DOI: 10.1016/j.foodcont.2011.05.022
WoS-ID: 000294098400033
Scopus-ID: 2-s2.0-79960130257
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/13315
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449918
Пројекат: Ministry of Science and Technological Development of Republic of Serbia[31014]
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

21
SCOPUSTM
17
OpenCitations
19
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.