Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory evaluation and quality of traditional smoked meat products from Serbia and Montenegro – significance for consumers
Назив: Sensory evaluation and quality of traditional smoked meat products from Serbia and Montenegro – significance for consumers
Аутори: Đinović, Jasna  ; M Ristic; K Troeger; N Knezevic; M Babic
Година: 2015
Публикација: 4th International Congress, "New perspectives and challenges of sustainable livestock production".
Издавач: Institute for Animal Husbandry, Belgrade, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82431-71-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 630-636
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/451975
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.