Резултати
еНаука >
Резултати >
Sensory evaluation and quality of traditional smoked meat products from Serbia and Montenegro – significance for consumers
Назив: | Sensory evaluation and quality of traditional smoked meat products from Serbia and Montenegro – significance for consumers | Аутори: | Đinović, Jasna ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | 4th International Congress, "New perspectives and challenges of sustainable livestock production". | Издавач: | Institute for Animal Husbandry, Belgrade, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82431-71-8![]() ![]() |
Колација: | str. 630-636 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/451975 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.