Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Antiradical activity of delphinidin, pelargonidin and malvin towards hydroxyl and nitric oxide radicals: The energy requirements calculations as a prediction of the possible antiradical mechanisms
Naziv: Antiradical activity of delphinidin, pelargonidin and malvin towards hydroxyl and nitric oxide radicals: The energy requirements calculations as a prediction of the possible antiradical mechanisms
Autori: Dimitrić-Marković, Jasmina  ; Pejin, Boris  ; Milenković, Dejan  ; Amic, Dragan; Begović, Nebojša  ; Mojović, Miloš  ; Marković, Zoran S.  
Godina: 2017
Publikacija: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry
Izdavač: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 218 str. 440-446
DOI: 10.1016/j.foodchem.2016.09.106
WoS-ID: 000386409700058
Scopus-ID: 2-s2.0-84988345104
PMID: 27719933
URI: https://dspace.ffh.bg.ac.rs/handle/123456789/912
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1103
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/567
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453338
Projekat: Dinamika nelinearnih fizičkohemijskih i biohemijskih sistema sa modeliranjem i predviđanjem njihovih ponašanja pod neravnotežnim uslovima (RS-172015)
Metode modeliranja na više skala sa primenama u biomedicini (RS-174028)
Biomarkeri u neurodegenerativnim i malignim procesima (RS-41005)
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

54
SCOPUSTM
10
PubMed CentralTM
43
OpenCitations
50
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.