Резултати

еНаука >  Резултати >  Antiradical activity of delphinidin, pelargonidin and malvin towards hydroxyl and nitric oxide radicals: The energy requirements calculations as a prediction of the possible antiradical mechanisms
Назив: Antiradical activity of delphinidin, pelargonidin and malvin towards hydroxyl and nitric oxide radicals: The energy requirements calculations as a prediction of the possible antiradical mechanisms
Аутори: Dimitrić-Marković, Jasmina  ; Pejin, Boris  ; Milenković, Dejan  ; Amic, Dragan; Begović, Nebojša  ; Mojović, Miloš  ; Marković, Zoran S.  
Година: 2017
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 218 str. 440-446
DOI: 10.1016/j.foodchem.2016.09.106
WoS-ID: 000386409700058
Scopus-ID: 2-s2.0-84988345104
PMID: 27719933
URI: https://dspace.ffh.bg.ac.rs/handle/123456789/912
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1103
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/567
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453338
Пројекат: Dinamika nelinearnih fizičkohemijskih i biohemijskih sistema sa modeliranjem i predviđanjem njihovih ponašanja pod neravnotežnim uslovima (RS-172015)
Metode modeliranja na više skala sa primenama u biomedicini (RS-174028)
Biomarkeri u neurodegenerativnim i malignim procesima (RS-41005)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

56
SCOPUSTM
11
PubMed CentralTM
43
OpenCitations
52
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.