Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Antiradical activity of delphinidin, pelargonidin and malvin towards hydroxyl and nitric oxide radicals: The energy requirements calculations as a prediction of the possible antiradical mechanisms
Naziv: Antiradical activity of delphinidin, pelargonidin and malvin towards hydroxyl and nitric oxide radicals: The energy requirements calculations as a prediction of the possible antiradical mechanisms
Autori: Dimitrić-Marković, Jasmina  ; Pejin, Boris  ; Milenković, Dejan  ; Amic, Dragan; Begović, Nebojša  ; Mojović, Miloš  ; Marković, Zoran S.  
Godina: 2017
Publikacija: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Pretraži identifikator
Izdavač: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 218 str. 440-446
DOI: 10.1016/j.foodchem.2016.09.106
WoS-ID: 000386409700058
Scopus-ID: 2-s2.0-84988345104
PMID: 27719933
URI: https://dspace.ffh.bg.ac.rs/handle/123456789/912
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1103
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/567
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453338
Projekat: Dinamika nelinearnih fizičkohemijskih i biohemijskih sistema sa modeliranjem i predviđanjem njihovih ponašanja pod neravnotežnim uslovima (RS-172015)
Metode modeliranja na više skala sa primenama u biomedicini (RS-174028)
Biomarkeri u neurodegenerativnim i malignim procesima (RS-41005)
M-kategorija: 
21a+M21a+ - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a+

58
SCOPUSTM
12
PubMed CentralTM
43
OpenCitations
54
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.