Резултати

еНаука >  Резултати >  Prevalence and activity of lactic acid bacteria in autochthonous Sjenica cheese
Назив: Prevalence and activity of lactic acid bacteria in autochthonous Sjenica cheese
Nalaz i aktivnost bakterija mlečne kiseline u autohtonom sjeničkom siru
Аутори: Mijačević, Zora; Bulajić, Snežana  
Година: 2011
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 22 br. 1 str. 52-54
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453435
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/824
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.