Резултати
еНаука >
Резултати >
Prevalence and activity of lactic acid bacteria in autochthonous Sjenica cheese
Назив: | Prevalence and activity of lactic acid bacteria in autochthonous Sjenica cheese Nalaz i aktivnost bakterija mlečne kiseline u autohtonom sjeničkom siru |
Аутори: | Mijačević, Zora; Bulajić, Snežana ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi | ISSN: | 0353-6564![]() ![]() |
Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 22 br. 1 str. 52-54 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453435 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/824 |
Пројекат: | Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) | М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.