Резултати

еНаука >  Резултати >  Textural properties of extruded snack products formulated with deboned poultry meat and brewer's spent grain
Назив: Textural properties of extruded snack products formulated with deboned poultry meat and brewer's spent grain
Аутори: Delić, Jovana  ; Ikonić, Predrag  ; Jokanović M.; Banjac, Vojislav  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić B.; Vidosavljević, Strahinja  ; Stojkov, Viktor  
Година: 2021
Публикација: 61st International Meat Industry Conference (MEATCON)
Издавач: IOP Conf. Ser.: Earth Environ. Sci.
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 854 012020
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/455576
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.