Резултати
еНаука >
Резултати >
Textural properties of extruded snack products formulated with deboned poultry meat and brewer's spent grain
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Textural properties of extruded snack products formulated with deboned poultry meat and brewer's spent grain | Аутори: | Delić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | 61st International Meat Industry Conference (MEATCON) | Издавач: | IOP Conf. Ser.: Earth Environ. Sci. | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 854 012020 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/455576 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.