Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Textural properties of extruded snack products formulated with deboned poultry meat and brewer's spent grain
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Textural properties of extruded snack products formulated with deboned poultry meat and brewer's spent grain | Autori: | Delić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2021 | Publikacija: | 61st International Meat Industry Conference (MEATCON) | Izdavač: | IOP Conf. Ser.: Earth Environ. Sci. | Tip rezultata: | Konferencijski rad | Kolacija: | vol. 854 012020 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/455576 | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.