Резултати
Назив: | Quality characteristics of pasta enriched with non-conventional flours | Аутори: | Tomić, Jelena M. ; Škrobot, Dubravka J. ; Mandić, Anamarija I. ; Pestorić, Mladenka V. ; Hadnađev, Miroslav S. ; Dapčević Hadnađev, Tamara R. | Година: | 2021 | Издавач: | National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Serbia, Vršac, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-529-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 48-52 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/455584 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.