Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality characteristics of pasta enriched with non-conventional flours
Назив: Quality characteristics of pasta enriched with non-conventional flours
Аутори: Tomić, Jelena M.  ; Škrobot, Dubravka J.  ; Mandić, Anamarija I.  ; Pestorić, Mladenka V.  ; Hadnađev, Miroslav S.  ; Dapčević Hadnađev, Tamara R.  
Година: 2021
Издавач: National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Serbia, Vršac, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-529-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 48-52
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/455584
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.