Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of freezing conditions and frozen storage on the physical and sensory properties of puff pastry
Назив: The effect of freezing conditions and frozen storage on the physical and sensory properties of puff pastry
Аутори: Selaković, Anastazija; Šimurina, Olivera  ; Šoronja Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  ; Filipčev, Bojana  ; Šereš, Zita  
Година: 2019
Публикација: Proceedings of of the 10th International congress “Flour-Bread’19” and 12th Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh’19”
ISSN: 1848-2562 (print) ; 2706-4751 (electronic, USB) Претражи идентификатор
Издавач: Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 29-38
WoS-ID: 000646028700004
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458073
URL: https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos%3A1934/datastream/FILE0/view
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
(Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.