Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of freezing conditions and frozen storage on the physical and sensory properties of puff pastry
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The effect of freezing conditions and frozen storage on the physical and sensory properties of puff pastry | Аутори: | Selaković, Anastazija; Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Proceedings of of the 10th International congress “Flour-Bread’19” and 12th Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh’19” | ISSN: | 1848-2562 (print) ; 2706-4751 (electronic, USB)![]() ![]() |
Издавач: | Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 29-38 | WoS-ID: | 000646028700004 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458073 | URL: | https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos%3A1934/datastream/FILE0/view | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka (Preuzeto iz Nasi u WoS) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.