Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble protein fractions of traditional Serbian white- brined cheeses
Назив: The effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble protein fractions of traditional Serbian white- brined cheeses
Utjecaj in vitro digestije na antioksidativna svojstva u vodi topljivih i netopljivih proteinskih frakcija tradicionalnih srpskih bijelih sireva u salamuri
Аутори: Vučić, Tanja  ; Milinčić, Danijel  ; Žilić, Slađana  ; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Sarić, Zlatan; Ećim-Đurić, Olivera  ; Kostić, Aleksandar  ; Barac, Miroljub  
Година: 2020
Публикација: Mljekarstvo
ISSN: 1846-4025 Mljekarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 70 br. 4 str. 253-265
DOI: 10.15567/mljekarstvo.2020.0403
WoS-ID: 000569000000003
Scopus-ID: 2-s2.0-85111374683
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5313
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/896
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5909
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458161
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

4
SCOPUSTM
2
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца