Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of the diet supplementation strategy on the flesh quality and fatty acid profiles in common carp (Cyprinus carpio L)
Назив: Evaluation of the diet supplementation strategy on the flesh quality and fatty acid profiles in common carp (Cyprinus carpio L)
Аутори: Trbović, Dejana  ; Djordjević, Vesna; Špirić, Aurelija; Petronijević, Radivoj  ; Teodorović, Vlado ; Parunović, Nenad  ; Marković, Zoran  
Година: 2018
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of meat hygiene and technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 1 str. 28-37
DOI: 10.18485/meattech.2018.59.1.4
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4886
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458303
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/265903116#izum.si
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1565
Пројекат: Unapređenje proizvodnih kapaciteta šarana (Cyprinus carpio L) programima ishrane i selekcije (RS-31075)
Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011)
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца