Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Evaluation of the diet supplementation strategy on the flesh quality and fatty acid profiles in common carp (Cyprinus carpio L)
Naziv: Evaluation of the diet supplementation strategy on the flesh quality and fatty acid profiles in common carp (Cyprinus carpio L)
Autori: Trbović, Dejana  ; Djordjević, Vesna; Špirić, Aurelija; Petronijević, Radivoj  ; Teodorović, Vlado ; Parunović, Nenad  ; Marković, Zoran  
Godina: 2018
Publikacija: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Pretraži identifikator
Izdavač: Institute of meat hygiene and technology
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 59 br. 1 str. 28-37
DOI: 10.18485/meattech.2018.59.1.4
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4886
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458303
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/265903116#izum.si
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1565
Projekat: Unapređenje proizvodnih kapaciteta šarana (Cyprinus carpio L) programima ishrane i selekcije (RS-31075)
Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011)
M-kategorija: 
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca