Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterisation of Bosnia and Herzegovina honeys according to their physico-chemical properties during 2016-2017
Назив: Characterisation of Bosnia and Herzegovina honeys according to their physico-chemical properties during 2016-2017
Аутори: Ćirić, Jelena  ; Sando, Drago; Spirić, Danka; Janjić, Jelena  ; Bošković, Marija  ; Glišić, Milica  ; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2018
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of meat hygiene and technology, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 1 str. 46-53
DOI: 10.18485/meattech.2018.59.1.6
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/265892364#izum.si
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1559
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458305
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

9
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца