Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterisation of Bosnia and Herzegovina honeys according to their physico-chemical properties during 2016-2017
Назив: | Characterisation of Bosnia and Herzegovina honeys according to their physico-chemical properties during 2016-2017 | Аутори: | Ćirić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Издавач: | Institute of meat hygiene and technology, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 br. 1 str. 46-53 | DOI: | 10.18485/meattech.2018.59.1.6 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/265892364#izum.si https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1559 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458305 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |