Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Characterisation of Bosnia and Herzegovina honeys according to their physico-chemical properties during 2016-2017
Naziv: Characterisation of Bosnia and Herzegovina honeys according to their physico-chemical properties during 2016-2017
Autori: Ćirić, Jelena  ; Sando, Drago; Spirić, Danka; Janjić, Jelena  ; Bošković, Marija  ; Glišić, Milica  ; Baltić, Milan Ž. 
Godina: 2018
Publikacija: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Pretraži identifikator
Izdavač: Institute of meat hygiene and technology, Belgrade
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 59 br. 1 str. 46-53
DOI: 10.18485/meattech.2018.59.1.6
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/265892364#izum.si
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1559
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458305
Projekat: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
M-kategorija: 
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja

9
OpenCitations
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons licenca