Резултати

еНаука >  Резултати >  Extraction kinetic of some phenolic compounds during Cabernet Sauvignon alcoholic fermentation and antioxidant properties of derived wines
Назив: Extraction kinetic of some phenolic compounds during Cabernet Sauvignon alcoholic fermentation and antioxidant properties of derived wines
Екстракциона кинетика на некои фенолни соединенија во текот на алкохолната ферментација на грозје од сортата каберне совињон и антиоксидантни својства на добиените вина
Аутори: Lisov, Nikolina  ; Petrovic, Aleksandar  ; Čakar, Uroš  ; Jadranin, Milka  ; Tešević, Vele  ; Bukarica-Gojković, Ljiljana
Година: 2020
Публикација: Macedonian Journal of Chemistry and Chemical Engineering
ISSN: 1857-5625 Macedonian Journal of Chemistry and Chemical Engineering Претражи идентификатор
Издавач: The Society of Chemists and Techonogists of Macedonia
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 39 br. 2 str. 185-185
DOI: 10.20450/mjcce.2020.2060
WoS-ID: 000605980400007
Scopus-ID: 2-s2.0-85099123264
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4309
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458348
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/4143
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3767
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200161 (Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet) (RS-200161)
Razvoj tehnologije proizvodnje crvenog vina i dijetetskih proizvoda iz vina bogatih biološki aktivnim polifenolima sa kardioprotektivnim dejstvima (RS-31020)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

13
SCOPUSTM
1
OpenCitations
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца