Резултати

еНаука >  Резултати >  Rheological properties of wheat bran as fat replacer
Назив: Rheological properties of wheat bran as fat replacer
Аутори: Nedeljković, Nataša  ; Hadnađev, Miroslav  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Pezo, Lato  ; Sakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  ; Šarić, Bojana  ; Pojić, Milica  
Година: 2016
Публикација: 18th World Congress of Food Science and Technology – IUFOST 2016
Издавач: Institute of Food Science and Technology of Ireland (IFSTI), Irska
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-1-5262-0545-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 1520-1520
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/460834
URL: http://www.iufost2016.com/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.