Резултати

еНаука >  Резултати >  Red wine marinades as a vehicle to control bacterial contamination on beef
Назив: Red wine marinades as a vehicle to control bacterial contamination on beef
Аутори: Nikolić, Biljana J.  ; Vasilijević, Bojana P.  ; Knežević-Vukčević, Jelena B. ; Mirjana Pavlović; Mitić Ćulafić, Dragana S.  
Година: 2018
Публикација: Proceedings : 6th Workshop Specific Methods for Food Safety and Quality within the 14th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry „Physical chemistry 2018“, 27th September, Belgrade
Издавач: Belgrade : The Society of Physical Chemists of Serbia
Belgrade : University of Belgrade, Vinča Institute of Nuclear Sciences
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-148-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 167-170
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/462265
https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/650
Пројекат: Биолошки активни природни производи као потенцијални извори нових лекова и дијететских суплемената
Осмотска дехидратација хране - енергетски и еколошки аспекти одрживе производње
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.