Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of cooking and enzymatic digestion on phenoli ccontent of grass pea seeds flour extracts
Назив: The effect of cooking and enzymatic digestion on phenoli ccontent of grass pea seeds flour extracts
Аутори: Živko Jovanović; Miljuš-Đukić, Jovanka  ; Radović, Svetlana  ; Stanisavljević, Nemanja  ; Čupić T; Lukić, Jovanka  ; Mikić A  
Година: 2014
Публикација: Legume Perspectives
ISSN: 2340-1559 Претражи идентификатор
Издавач: International Legume Society
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 5 str. 39-41
URI: hhttp://ils.nsseme.com/assets/LegumPerspect5.pdf
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/465039
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3154
URL: https://ils.nsseme.com/assets/LegumPerspect5.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.