Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of cooking and enzymatic digestion on phenoli ccontent of grass pea seeds flour extracts
Назив: | The effect of cooking and enzymatic digestion on phenoli ccontent of grass pea seeds flour extracts | Аутори: | Živko Jovanović; Miljuš-Đukić, Jovanka ; Radović, Svetlana ; Stanisavljević, Nemanja ; Čupić T; Lukić, Jovanka ; Mikić A | Година: | 2014 | Публикација: | Legume Perspectives | ISSN: | 2340-1559 Претражи идентификатор | Издавач: | International Legume Society | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 5 str. 39-41 | URI: | hhttp://ils.nsseme.com/assets/LegumPerspect5.pdf https://enauka.gov.rs/handle/123456789/465039 https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3154 |
URL: | https://ils.nsseme.com/assets/LegumPerspect5.pdf | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.