Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of fermentation conditions on polyphenol content of raspberry wine
Назив: The effect of fermentation conditions on polyphenol content of raspberry wine
Аутори: Djordjević, R.; Nikićević, Ninoslav; Leskošek-Čukalović, Ida; Nikšić, Miomir ; Despotović, Saša  ; Veljović, Mile  ; Vunduk, Jovana  
Година: 2012
Публикација: CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food
Издавач: 6th Central European Congress on Food, CEFood 2012
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 1115-1120
Scopus-ID: 2-s2.0-84925989701
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2749
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/465054
http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
URL: http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.