Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Optimizacija postupka ekstrakcije polifenola iz pogače konzumnog suncokreta Optimization of extraction process of polyphenols from sunflower cake |
Аутори: | Stojanović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Knjiga radova, 55. Savetovanje Srpskog hemijskog društva, Novi Sad, 8. i 9. juni 2018. | Издавач: | Beograd: Srpsko hemijsko društvo | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7132-070-2![]() ![]() |
Колација: | str. 19-23 | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3684 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/466202 |
Пројекат: | Унапређење и развој хигијенских и технолошких поступака у производњи намирница животињског порекла у циљу добијања квалитетних и безбедних производа конкурентних на светском тржишту Развој нових функционалних кондиторских производа на бази уљарица |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.