Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimizacija postupka ekstrakcije polifenola iz pogače konzumnog suncokreta
Назив: Optimizacija postupka ekstrakcije polifenola iz pogače konzumnog suncokreta
Optimization of extraction process of polyphenols from sunflower cake
Аутори: Stojanović, Zorica  ; Kravić, Snežana  ; Grahovac, Nada  ; Romanić, Ranko  ; Đurović, Ana  ; Hladni, Nada  ; Marjanović Jeromela, Ana  
Година: 2018
Публикација: Knjiga radova, 55. Savetovanje Srpskog hemijskog društva, Novi Sad, 8. i 9. juni 2018.
Издавач: Beograd: Srpsko hemijsko društvo
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7132-070-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 19-23
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3684
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/466202
Пројекат: Унапређење и развој хигијенских и технолошких поступака у производњи намирница животињског порекла у циљу добијања квалитетних и безбедних производа конкурентних на светском тржишту
Развој нових функционалних кондиторских производа на бази уљарица
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.