Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Optimizacija postupka ekstrakcije polifenola iz pogače konzumnog suncokreta
Naziv: Optimizacija postupka ekstrakcije polifenola iz pogače konzumnog suncokreta
Optimization of extraction process of polyphenols from sunflower cake
Autori: Stojanović, Zorica  ; Kravić, Snežana  ; Grahovac, Nada  ; Romanić, Ranko  ; Đurović, Ana  ; Hladni, Nada  ; Marjanović Jeromela, Ana  
Godina: 2018
Publikacija: Knjiga radova, 55. Savetovanje Srpskog hemijskog društva, Novi Sad, 8. i 9. juni 2018.
Izdavač: Beograd: Srpsko hemijsko društvo
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7132-070-2 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 19-23
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3684
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/466202
Projekat: Унапређење и развој хигијенских и технолошких поступака у производњи намирница животињског порекла у циљу добијања квалитетних и безбедних производа конкурентних на светском тржишту
Развој нових функционалних кондиторских производа на бази уљарица
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.