Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Main characteristics of dry cured pork shoulder and boneless dry cured pork shoulder prepared using traditional procedure of salting, smoking and drying
Naziv: Main characteristics of dry cured pork shoulder and boneless dry cured pork shoulder prepared using traditional procedure of salting, smoking and drying
Osnovne odlike suve svinjske plećke i suve svinjske plećke bez kostiju spravljene tradicionalnim postupkom soljenja, dimljenja i sušenja
Autori: Stamenković, Tadija; Živković, Dušan  ; Perunović, Marija; Jovanović, Marijana
Godina: 2006
Publikacija: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Pretraži identifikator
Izdavač: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 47 br. 5-6 str. 183-193
VBS COBISS: 33043215
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/466492
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/33043215#izum.si
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1155
Projekat: BTN-351005B - Optimizacija i standardizacija tehnologije proizvodnje trajnih suvomesnatih proizvoda od ovčijeg i svinjskog mesa
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.